HISTÒRIA

SYNERA és l’anagrama d’Arenys de Mar, la nostra població natal i com a grans amants de la nostra vila li hem volgut donar aquest nom al nostre projecte. És un homenatge també, al món que ens plau i al món que volem, tal i com ens va ensenyar Salvador Espriu.

SYNERA Cervesa Artesana és el somni de 2 joves amics de tota la vida que un dia ens vam despertar amb el rampell de fer cervesa entre cella i cella. Dos amants incondicionals de la cervesa, però sobretot, dos joves emprenedors i inquiets que mai hem deixat de creure en allò que ens hem proposat fer.

La nostra passió per la cervesa de qualitat neix en la nostra primera visita, cap al 2009, a la cerveseria The Drunk Monk (Mataró), on el seu propietari i expert en el món cerveser, Sven Bosch, ens va introduir en aquest món. La nostra primera experiència com a cervesers, però, no és fins a l’abril de 2013, a conseqüència de ser part dels fundadors i organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana d’Arenys de Mar, on, després de conversar amb tots els cervesers veiem clar que el nostre següent objectiu era fer la nostra pròpia cervesa.

Des de 2013, SYNERA Cervesa Artesana porta formant-se i treballant per tal de trobar les receptes més apropiades per crear els millors productes amb la millor qualitat possible. SYNERA Cervesa Artesana elaborem els nostres productes a la fàbrica de cervesa Vic Brewery (Vic), un espai ideal per a poder treballar els estils que actualment estem produïnt, amb la gran companyia d’en Jordi, soci fundador de Vic Brewery.

Actualment, el projecte el centrem en l’elaboració d’una línia bàsica de cerveses, posicionar la marca al nostre país i treballar en la producció d’una línia de cerveses més diferenciades, buscant la creativitat i exclusivitat en els nostres productes.

SYNERA CERVESA ARTESANA · POESIA LÍQUIDA D’UN MÓN MÍTIC!

EQUIP

Marc Rodríguez

Marc Rodríguez

CEO & Brewer

Estils de cervesa preferits: Russian Imperial Stout, Indian Pale Ale, Porter, Pale Ale, Berliner Weisse, Sour Ales.

Grups de música preferits: Social Distorsion, Non Servium, Decibelios, Agnostic Front, Skatalà, Mr. Review, La Banda Trapera del Rio.

Arnau Moré

Arnau Moré

CEO & Brewer

Estils de cervesa preferits: Berliner Weisse, Sour Ales, American Pale Ale, Indian Pale Ale, Belgian Triple.

Grups de música preferits: Prince Buster, Alton Ellis, Skatalà, Madness, Crim, Cock Sparrer, 4 Skins, Dropkick Murphys, Sharon Jones & The Dap-Kings.

 

SYNERA Cervesa Artesana © 2017

Arenys de Mar (08350) Barcelona, Catalunya